Vores leverantörer

  Vi fokuserar på att erbjuda produkter där produktion har ägt rum under etiskt korrekta förhållanden. Därför arbetar vi med företag som respekterar mänskliga rättigheter, arbetsrättigheter och miljöhänsyn i hela värdekedjan. Vi prioriterar att våra partners kontinuerligt arbetar för att förbättra sociala och miljömässiga förhållanden

"Bra är inte tillräckligt bra"

Säger vår tyska pennleverantör Klio-Eterna. De har producerat skrivinstrument i över 60 år. De många års erfarenhet och expertis är grunden för deras hållbara affärsframgång.

Klio-Eterna kan utföra formsprutning extremt organiskt. Företaget återvinner överflödigt plastmaterial, vilket innebär att inget extra avfall genereras under produktionen.


Kaffe som gör skillnad.

Det sägs att övning gör det perfekt. Peter Larsen Kaffe har gjort kaffe sedan 1902, så om övning kräver tid kan de inte klaga produkten. Men ett långt liv har också lärt dem att passionen trumfar upplevelse. För att göra en sak bra kräver det en gnista. Det är minst lika viktigt som erfarenhet. Speciellt när det gäller att rosta kaffe.

Ett löfte till konsumenten och naturen.

Global Notes är en av de största tillverkarna i världen av klisterlappar och relaterade produkter. Med nästan 30 års erfarenhet och kunder på alla kontinenter.

Kvalitet i kombination med miljövänlighet är deras löfte till konsumenten. Deras lim är vattenbaserat. Detta innebär att inga lösningsmedel används i produktionen.

Global Notes fokuserar på miljövänlig produktion och allt papper kan användas för återvinning. De är också Blue Angel-certifierade. De flesta av de sedlar vi köper på Global Notes är gjorda av återvunnet papper.

Från konditor till godistillverkare

JUNG åtog sig att utveckla hemligheten med produktion av godis redan 1828. Det började med en liten lokal konfektyrproduktion men utvecklades till ett företag med ett brett och innovativt produktsortiment. Idag är Jung en av de ledande tillverkarna i Europa av godisfrämjande produkter.

Lite längre tack!

Prodir tillverkar sina skrivinstrument lokalt i Schweiz, där de har produktion. För Prodir är detta det enda sättet de kan leverera den kvalitetsnivå de vill att deras produkter ska ha.

I produktionsprocessen lägger de särskild vikt vid att upprätthålla sociala och miljömässiga standarder, som är bland de tuffaste i världen - naturligtvis schweiziska standarder. Gjord i Schweiz.

Utan hållbarhet finns det ingen hållbarhet. Prodir har blivit den första tillverkaren av reklampennor som erbjuder exklusivt påfyllningsbara pennor.