Vad kan vi hjälpa dig med ?

Har du frågor angående leverering, faktura eller något annat,så kontakta oss på 042 - 490 22 00 Måndag - Fredag kl 10:00 - 12:00 Du kan också skriva till oss så svarar vi snarast möjligt.

buy aid AB

Besöks adress:

Sophie Brahes gade 50
3000 Helsingør,
Danmark

Lager & retur adress:

H.P. Christensenvej 11
3000 Helsingör,
Danmark

Telefon:
+46 42 490 22 00

E-mail:
norden@buy-aid.com

Handelsvillkor

Betalningsvillkor via faktura: 20 dagar

Leveranstid: Beror på vilken produkt som beställs. Leveranstiden anges i produktbeskrivningen, men om produkten finns i lager, är det vanligtvis 1-2 arbetsdagars leveranstid. Om flera produkter beställs i samma order och produkterna har olika leveranstider, måste du förvänta dig att leveranstiden är längst. Detta beror på att beställningen skickas tillsammans.

Om du ångrar ditt köp (ångerrätt) Du har en 30-dagars ångerrätt när du handlar hos oss. Ångerrätten löper från den dag du fick varan. Förpackning och skick för artikeln när du skickar tillbaka den Ångerrätten kan endast utövas om varan returneras i väsentligen samma skick och mängd. Ångerrätten upphör därför om du använder produkten på ett sätt som tydligt försämrar produktens försäljningsvärde.

Om du ångrar köpet måste varorna skickas till: buy aid lager. Har du betalat och ångrar Du får naturligtvis tillbaka beloppet. Enda kostnaden du har när du ångrar är portot för att skicka tillbaka varan till oss.

Vad ska jag skicka tillbaka? Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen. Det är inte ett krav, men expeditionen går snabbare om du bifogar en kopia av fakturan. Observera att vi inte accepterar paket som skickas med posten. postförskott.

Donationer Varje gång du köper för 1 000 DKK skickar vi 100 DKK till våra partners. Vi garanterar att 10% av omsättningen, vilket är deras säkerhet för en stabil donation. Om intäkterna från buy aid Group överstiger den totala donationen på årsbasis fördelas 50% av återstående vinst till respektive organisation. Så att köpestöd aldrig kan göra en vinst som överstiger den totala donationen


kunderservice 3